Ostalo

Svježi zrak u jednom od tradicionalnih kvartova Madrida

Svježi zrak u jednom od tradicionalnih kvartova Madrida

Carlos Antón de la Vega

Kad je veliki dio gradova u kojima živimo u zapadnim zemljama već zasićen, arhitektonske transformacije i intervencije koje nadograđuju postojeće vide se kao neizbježan i potreban horizont za budući razvoj urbanizma.

The integralna reforma ove kuće od 75 m2 od strane studija AMÁSL u madridskom kvartu Puerta del Ángel, područje sa tradicionalnim karakterom tipičnim za rubne rijeke Manzanares, predstavlja ogledalo u kojemu se može sagledati budućnost parka nekretnina velikih gradova.

Redoslijed takozvane „PEX kuće“ proizlazi iz želje da se prostor na ovom katu prilagodi trenutnim potrebama njegovog vlasnika. Nova distribucija prolazi s tragom pretjerano podijeljenih domova, s obilježenim i neprevremenim korištenjem, s malo prirodnog svjetla i s nedostatkom komfornih elemenata koje danas smatramo osnovnim.

Oglašavanje - Nastavite čitati ispod minimalističkog i industrijskog Carlos Antón de la Vega

Čitava kuća igra u minimalističkom i industrijskom stilu. Potonje se može vidjeti u cijevima koje diskretno prolaze kroz zidove i stropove, ispod sloja bijele boje.

Tonalna harmonija Carlos Antón de la Vega

U spavaćoj sobi uzglavlje je izrađeno od istog drveta kao i ormar. Oboje karakteriše glatka površina svetlosti i prirodne boje. Na taj se način održava estetski minimalizam koji se probija samo pomoću jastuka s uzorkom.

Skriveno skladištenje Carlos Antón de la Vega

Svi ormarići imaju skrivene ručke, stvarajući glatku i svjetlucavu površinu koja skriva veliki prostor za odlaganje.

Široko područje Carlos Antón de la Vega

Zahvaljujući velikoj površini, kupaonica ima izuzetnu kadu i tuš kabinu, vizualno je ograničena drvenim pločama koje pružaju neupitni dodir prirodnosti okoliša.

Mladenačka svježina Carlos Antón de la Vega

Kuhinja od otvorena koncepcijat, ukrašen vratima i zidovima u bijelim tonovima, povećava blistavost u društvu drveta, osmišljavajući svjež i mladenački prostor koji poziva na život u kući.

Neonska svetla Carlos Antón de la Vega

Desno od radne površine, neonski kaktus odgovoran je za dodavanje točke milosti.

Optička igra Carlos Antón de la Vega

Pod, prekriven jednobojnim mozaičkim pločicama, koristi se kao vizualni element za odvajanje prostorija, pošto mu je otvoren prostor nedostaju mu vrata.

Detalji o privatnosti Carlos Antón de la Vega

Prozor s bijelom rešetkom unutar prostorije stvara potrebno okruženje za privatnost jer je to potpuno otvoren prostor.

Mikrocementa kao baza Carlos Antón de la Vega

Prevladavajući elementi koji upravljaju dizajnom razlikuju se kombiniranjem percepcije neprekidnog prostora s upotrebom mikrocementa u zemlji.

Namještaj po mjeri Carlos Antón de la Vega

Također naglašava namještaj koji obuhvaća arhitekturu i ugodne senzacije s vratima ugrađenim u niše koje zarobljavaju korisnika između boravka i boravka, prenoseći mladu i suvremenu volju za životom u gradu koji nije uvijek dobroćudan prema svojim građanima.

U svojoj ispravnoj meri Carlos Antón de la Vega

Minimalizam zagovara suzdržanu dekoraciju, bježeći od svih vrsta viška. Stoga su se na ovom katu sitni detalji proučavali s velikom pažnjom, ne zaboravljajući, na primjer, život koji su biljke sposobne dati bilo kojem kutku.

Projekt i informacije: Ljubazno istraživanje AMÁSL Studije.