Savjeti

Prije i poslije ove terase ostavit ćete vas da plenete

Prije i poslije ove terase ostavit ćete vas da plenete

Coblonal dizajn enterijera

Glavni cilj reforme ove terase koja se nalazi u donjem dijelu barselonskog susjedstva Farró, bio je uklanjanje zemljišta koje je pokrivalo veliki dio površinei slučajno okončaju nelagodu koju su tokom ljeta uzrokovali komarci i drugi insekti. Ne propustite fotografije ... jer ćete se halucinirati kada vidite prethodno!

//www.coblonal.com/

Oglašavanje - Nastavite čitati pod Greenhouse Chic-om Coblonal dizajn enterijera

Terasa uključuje mali staklenik koja takođe služi kao ostava, ugrađena u gvožđe i staklo i ofarbana je u tamno zelenu boju.

Maksimalna udobnost Coblonal dizajn enterijera

Drugo, obojali su donju polovinu bočnog zida, a donju polovinu zelenim tonom, kontrastno bijeloj boji gornjeg dijela.

U harmoniji Coblonal dizajn enterijera

Da bi se započeli sa radom, tim je projekt podelio u četiri faze: Prvo, postavili su novi pločnik mikrocementa zemljane boje na predjelu gdje je prije bilo vegetacije.

Između svjetla Coblonal dizajn enterijera

Napokon, na pregradnom zidu s susjednim popločanim dvorištem, ugradili su rešetku sastavljenu od ostarelih drvenih ploča koje drže tri perforirane kutne ploče s biljnim motivima. Oni propuštaju sunčevu svjetlost tokom dana, a pozadinsko osvjetljenje kada potamne, stvarajući ugodno morsko okruženje.

Stil i udobnost Coblonal dizajn enterijera

Ateljeu je povjereno da kreira set namještaja na otvorenom Napravljeno je od recikliranog drva koje uključuje veliku trosjed na razvlačenje, fotelju i dvostruku ležaljku te veliki četvrtasti stolić za kavu.

Detalji Coblonal dizajn enterijera

Sjena koju svjetlost emituje kroz ploču stvara prekrasan crtež.

Terasa prije reforme Coblonal dizajn enterijera

U ovom je trenutku sigurno vam teško povjerovati da je to ista terasa na kojoj smo vas učili, i to nas ne iznenađuje, jer promjena je bila radikalna!


Video: Official "Tell the World" Feature Film (Juli 2021).